Przedsiębiorstwo Przemysłu Ziemniaczanego S.A.
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
Przedsiębiorstwo Przemysłu Ziemniaczanego S.A.
PKWN 27
Kod pocztowy/Poczta: 55-140 Żmigród
Miejscowość: Żmigród
Powiat: trzebnicki
Woj: Dolnośląskie
TEL (71) 3853650
Miejscowości: Trzebnica Oborniki Śląskie Żmigród Wisznia Mała Prusice
Powiat trzebnicki
Województwo Dolnośląskie
Informacje dla miasta Żmigród
- Konwój Muszkieterów zajechał do Trzebnicy
- Bal na sto par
- To był trzeźwy poranek
- Zbiórka jeszcze trwa
- KABARET SKECZÓW MĘCZĄCYCH DZIŚ W PRUSICACH
- Zdecydowane NIE
- Osolińskie ciasto na pierogi
- Artystyczne ferie w Zespole Szkół w Prusicach
- Nowy przystanek na trasie szynobusu
- Co zrobić, kiedy zaatakuje nas pies?
- Miłość do koni mam w genach.
- Droga Trzebnica – Oborniki Śl. zablokowana
- Nowe prawa konsumenta
- Przegląd wydania nr. 2015-5
- Karolina z Trzebnicy – piękno śpiewu niezwykłe
- Co znajdziecie Państwo w nowym numerze NOWej gazety?
- To 16-latek zniszczył samochodem murawę Zorzy
- Ojciec zaginionego chłopaka usłyszał zarzuty
- Elektroodpady zagrożeniem dla środowisko
- Najważniejsza jest dla nas gra w lidze okręgowej
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu