"Provitus" Sp.j. Dąbrowscy i Malesa
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Provitus" Sp.j. Dąbrowscy i Malesa
Magazynowa 4
Kod pocztowy/Poczta: 18-300 Zambrów
Miejscowość: Zambrów
Powiat: zambrowski
Woj: Podlaskie
TEL (86) 2714556
Miejscowości: Zambrów Szumowo Kołaki Kościelne Zbrzeżnica Zalewy
Powiat zambrowski
Województwo Podlaskie
Informacje dla miasta Zambrów
- XIX Wojewódzki Przegląd Zdobnictwa Obrzędowego - Wrota Podlasia
- Wissa i Promień w finale okręgowego Pucharu Polski - Gazeta Współczesna
- W Kościele katolickim i prawosławnym wierni obchodzili Niedzielę ... - Wrota Podlasia
- Pierwszy inkubator technologiczny w Białymstoku - Wrota Podlasia
- Gimnazjaliści uczą się przedsiębiorczości - Wrota Podlasia
- Studenci PB w finale konkursu Imagine Cup 2014 - Wrota Podlasia
- Podlaskie: Okręgi wyborcze 2014. Sejmik zajmie się zmianami - Gazeta Współczesna
- Movie raises awareness about educating girls to recognize their ... - Ahwatukee Foothills News
- Vers une limitation des remboursements des dépassements d ... - Le Figaro
- Podlaski sejmik zajmie się nowym podziałem na okręgi wyborcze - Gazeta Wyborcza
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu