"Cis-Pol" Wielobranżowy Zakład Handlowo-Usługowy
Branża: Mięso wędliny i garmaż. wyroby - artykuły do produkcji ,
"Cis-Pol" Wielobranżowy Zakład Handlowo-Usługowy
Robotnicza 20
Kod pocztowy/Poczta: 53-607 Wrocław
Miejscowość: Wrocław
Powiat: wrocławski
Woj: Dolnośląskie
TFX (71) 3693860
Miejscowości: Długołęka Kąty Wrocławskie Kobierzyce Święta Katarzyna Sobótka
Powiat wrocławski
Województwo Dolnośląskie
Informacje dla miasta Wrocław
- WAG.261.2.2.2015 - Zaproszenie do składania ofert
- Komunikat dla świadczeniodawców dotyczący aplikacji Kolejki Centralne AP-KOLCE (Świadczenia Wysokospecjalistyczne)
- Komunikat dla świadczeniodawców realizujących umowy w rodzaju leczenie szpitalne w zakresie chemioterapia
- Komunikat dla świadczeniodawców dotyczący sprawozdawania świadczeń zrealizowanych na podstawie karty diagnostyki i leczenia onkologicznego (karta DiLO) od 1 stycznia 2015 r.
- ZIP w terenie, sprawdź gdzie w najbliższym czasie będziemy
- Harmonogram postoju mammobusów 23-27.03.2015
- Prace modernizacyjne w dniu 24. marca 2015
- Komunikat prasowy o posiedzeniu Rady DOW NFZ
- Ofertowanie 10.30.0307
- Przejście Świdnickie
- TUMW: Prosimy o rzetelność w sprawie tramwaju na Nowy Dwór
- Harmonogram postoju mammobusów 16-20.03.2015
- Ogłoszenie o rozstrzygnięciu odwołania
- Ogłoszenie o rozstrzygnięciu odwołania
- 24/2015 - Ogłoszenie o naborze
- Harmonogram postoju mammobusów 09-13 marca 2015
- 23/2015 - Ogłoszenie o naborze
- 22/2015 - Ogłoszenie o naborze
- 21/2015 - Ogłoszenie o naborze
- 19/2015 - Ogłoszenie o naborze
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - artykuły d
- Prezes ZM Mysław: Eksporterzy produktów mięsnych podejmują nowe działania
- Członek zarządu CMW: Firmy mięsne intensyfikują działania marketingowe
- Członek zarządu CMW: Nie spodziewamy się wzrostu kosztów produkcji wędlin
- Obligacje ZM Mysław zadebiutowały na Catalyst. Rynek główny GPW coraz bliżej
- Prezes UPEMI: Spożycie wędlin premium dynamicznie rośnie
- Prezes SRW RP: Rynek wędlin zmienia się powoli
- Prezes SRW RP: Wędliny premium budują markę zakładu
- E-handel szansą dla branży mięsnej
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania