Przetwórstwo Owoców i Warzyw. Jankowiak Jarosław
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
Przetwórstwo Owoców i Warzyw. Jankowiak Jarosław
Oliwska 21
Kod pocztowy/Poczta: 84-208 Kielno
Miejscowość: Szemud
Powiat: wejherowski
Woj: Pomorskie
TFX (58) 6760871
Informacje dla miasta Szemud
- Spotkanie informacyjne z przedstawicielem szkoły ŻAK
- Spotkanie informacyjne dla osób zamierzających założyć działalność gospodarczą
- Lokalny Punkt Informacyjny Funduszy Europejskich w Wejherowie
- Nabór wniosków o przyznanie bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej
- Plan szkoleń na 2015r
- Plan szkoleń grupowych na 2015r
- Znęcał się nad psami... odpowie za to!
- Gorące posiłki dla potrzebujących
- Bałagan na kolei
- Trzy powiaty razem po fundusze unijne
- Śmiertelne potrącenie w Tczewie
- Waterfront wyrasta z morza
- Nowe suwnice BCT
- Przegląd Jasełek
- O włos od śmierci
- Dachowanie Jeppa - Policja wyjaśnia okoliczności
- Bezpłatna mammografia w Lęborku
- 24-latek zginął w wypadku
- Mistrzostwa w halowej lekkoatletyce
- "Wkręceni 2". Mamy bilety na film
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu