"Bakas" PHU
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Bakas" PHU
Letnia 12
Kod pocztowy/Poczta: 70-813 Szczecin
Miejscowość: Szczecin
Powiat: Szczecin
Woj: Zachodniopomorskie
TEL (91) 4693223
Miejscowości: Szczecin Osów Niemierzyn Pomorzany Dunikowo
Powiat Szczecin
Województwo Zachodniopomorskie
Informacje dla miasta Szczecin
- Rekrutacja dobiegła końca
- Godzina dla Ziemi
- Wyprawa Narwik 2015
- Wyjątkowa muzyka w wyjątkowym czasie
- Modernizacja oświetlenia ulicznego w Szczecinie
- Targi budowlane w ten weekend na MTS
- Ostatni dzień naboru na wolontariuszy
- Ostatni tydzień przedsprzedaży biletów na 17. Wielki Turniej Tenorów
- Przejścia Graniczne
- Matecznik w Kanie
- Harlem Globetrotters w Szczecinie
- Kino Zamek zaprasza
- Sztuka w Technoparku
- Filharmonia - bryłą roku 2014!
- Ostatnie dni naboru na wolontariuszy
- Szczecińskie klimaty
- Zobacz repertuar Teatru Polskiego na kwiecień
- Derby Pomorza Pogoń 04 Szczecin - AZS Gdańsk
- Kolejny sukces Pawła Bombolewskiego
- Szczecin Match Race
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu