"Agro-Fruct" Zakład Przetwórstwa Owocowo-Mięsnego. Gazda Aneta
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Agro-Fruct" Zakład Przetwórstwa Owocowo-Mięsnego. Gazda Aneta
Sportowa
Kod pocztowy/Poczta: 38-100 Strzyżów
Miejscowość: Strzyżów
Powiat: strzyżowski
Woj: Podkarpackie
TEL (17) 2775905
Miejscowości: Strzyżów Czudec Frysztak Niebylec Wiśniowa
Powiat strzyżowski
Województwo Podkarpackie
Informacje dla miasta Strzyżów
- Wiosenne Spotkania Jazzowe
- Kiermasz wielkanocny 2015
- „Zjeść ciastko i mieć ciastko” czyli…
- Przemyśl - „Śpiewaj razem z nami”
- Wernisaż wystawy rzeźby i płaskorzeźby Bogusława Kędzierskiego z Dynowa
- XI Podkarpackie Forum Kobiet Wiejskich
- "Świat nie jest taki zły"
- Naczelnik Urzędu Skarbowego w Strzyżowie w ramach „AKCJI PIT 2014”
- „Przyjaźń niejedno ma imię”
- WYSTAWA RĘKODZIEŁA ARTYSTYCZNEGO W GALERII NA PODDASZU „CZARNEJ SIENI"
- Wystawa malarstwa Krystyny Arciszewskiej - Budzyń
- Zakończenie ferii z kulturką
- X Międzynarodowe Forum Pianistyczne „Bieszczady bez granic” – przystanek Strzyżów
- Strzyżowski zespół Steel Velvet z nową płytą „Chwila”
- Postanowienia noworoczne – jak w nich wytrwać
- Strzyżowski Chór Kameralny marzy o Południu
- NOWORCZNE IMPRESJE – COLLEGIUM LATINA
- Finisaż wystawy w Galerii na Poddaszu „Czarnej Sieni”
- „Hej kolęda, kolęda…”
- Pokaz fajerwerków na Strzyżowskim rynku
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu