Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Sp. z o.o.
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Sp. z o.o.
Kod pocztowy/Poczta: 63-000 Kijewo
Miejscowość: Środa Wielkopolska
Powiat: średzki
Woj: Dolnośląskie
TEL (61) 2866300
Miejscowości: Środa Śląska Miękinia Kostomłoty Udanin Malczyce
Powiat średzki
Województwo Dolnośląskie
Informacje dla miasta Środa Wielkopolska
- 11.11.2014 - Metallica Revival Beroun, Mateo Colon
- 09.11.2014 - FORTECA
- 07.11.2014 - KUP BILET Cezary Pazura
- 09.11.2014 - FORTECA
- 07.11.2014 - KUP BILET Cezary Pazura
- 07.11.2014 - KUP BILET Cezary Pazura
- 07.11.2014 - KUP BILET Biletyna
- 07.11.2014 - KUP BILET Biletyna
- Bogusław Krasucki najlepszym burmistrzem?
- Czym jest coworking?
- Środa Śląska: 32 rocznica stanu wojennego
- Środa Śląska: Niecodzienne wizyty
- Środa Śląska: Czad - cichy zabójca
- Środa Śląska: Konkurs plastyczny rozstrzygnięty!
- Środa Śląska Jubileusze pełne niespodzianek
- Środa Śląska: Zapraszamy na wystawę
- Środa Śląska: Budżet powiatu uchwalony
- Środa Śląska: Przyjęto budżet
- Uwaga! Silne burze z gradem nad Dolnym Śląskiem (ZDJĘCIA)
- Rzetelne CV gwarantuje kolejny etap rekrutacji
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu