"Irena" PPHU Janaska Irena
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Irena" PPHU Janaska Irena
Braci Gierymskich 12a
Kod pocztowy/Poczta: 42-550 Sosnowiec
Miejscowość: Sosnowiec
Powiat: Sosnowiec
Woj: Śląskie
TEL (32) 2927414
Informacje dla miasta Sosnowiec
- test
- test
- Takie coś
- fdsfs
- Przebudowa skrzyżowania ulic Wojska Polskieg i Kopalnianej
- Jarmark Świąteczny w Sosnowcu
- Sosnowiecki dom dziecka Mistrzem Polski
- Stowarzyszenie Straż Ochrony Zwierząt – Sosnowiec
- Wystawa kanarków – Ornitologiczne Mistrzostwa Sosnowca 2014
- Sosnowiczanie nie chcą zmian
- Sosnowiec znowu na szarym końcu
- Maraton „Igrzyska śmierci” w Cinema City
- Teatr Zagłębia – długo oczekiwana premiera przedstawienia „Wij” już 21 i 22 listopada
- Hasła wyborcze, czyli gra w skojarzenia
- Konkurs
- Wystawa „Bóg się rodzi…”
- VI Konfrontacje Filmowo-Plastyczne
- „Na początku była idea…”
- Weekendowa Akademia Rodzinna
- Przedstawienie pt. „Ali-Baba i czterech rozbójników”
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu