"Aves" Sp. z o.o. Magazyn Firmowy
Branża: Mięso wędliny i garmaż. Wyroby - hurt ,
"Aves" Sp. z o.o. Magazyn Firmowy
Mikołajczyka 25
Kod pocztowy/Poczta: 41-208 Sosnowiec
Miejscowość: Sosnowiec
Powiat: Sosnowiec
Woj: Śląskie
TEL (32) 2925373
Informacje dla miasta Sosnowiec
- test
- test
- Takie coś
- fdsfs
- Przebudowa skrzyżowania ulic Wojska Polskieg i Kopalnianej
- Jarmark Świąteczny w Sosnowcu
- Sosnowiecki dom dziecka Mistrzem Polski
- Stowarzyszenie Straż Ochrony Zwierząt – Sosnowiec
- Wystawa kanarków – Ornitologiczne Mistrzostwa Sosnowca 2014
- Sosnowiczanie nie chcą zmian
- Sosnowiec znowu na szarym końcu
- Maraton „Igrzyska śmierci” w Cinema City
- Teatr Zagłębia – długo oczekiwana premiera przedstawienia „Wij” już 21 i 22 listopada
- Hasła wyborcze, czyli gra w skojarzenia
- Konkurs
- Wystawa „Bóg się rodzi…”
- VI Konfrontacje Filmowo-Plastyczne
- „Na początku była idea…”
- Weekendowa Akademia Rodzinna
- Przedstawienie pt. „Ali-Baba i czterech rozbójników”
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - hurt
- Prezes Zakładów Mięsnych Silesia: Problemem rynku wędlin jest brak innowacyjności
- Domowe wędliny to nie tylko „szara strefa”
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- KE: wędliny tradycyjne będą mogły być wędzone jak dotychczas
- Producenci wędzonych wędlin chcą wpisu na Listę Produktów Tradycyjnych