"Eko-Gril" Spółdzielnia Producentów Drobiu
Branża: Mięso wędliny i garmaż. wyroby - artykuły do produkcji ,
"Eko-Gril" Spółdzielnia Producentów Drobiu
Lotników Lewoniewskich 11a
Kod pocztowy/Poczta: 16-100 Sokółka
Miejscowość: Sokółka
Powiat: sokólski
Woj: Podlaskie
TEL (85) 7112744
Informacje dla miasta Sokółka
- Kuźnica: Białorusin próbował przemycić broń przez granicę
- Ozierany Małe. Powrót zimy nie stłumił przyrody (zdjęcia)
- Zaćmienie Słońca. 20.03.2015 (zdjęcia)
- Kuźnica: Białorusin próbował przemycić broń przez granicę
- 59-latek miał papierosy bez akcyzy i alkohol z przemytu (zdjęcia)
- Pijany 63-latek awanturował się w szpitalu. Miał ponad 5 promili
- Warszawa, Zakręt. Protest rolników. Kolumna traktorów nie wjechała do stolicy (zdjęcia, wideo)
- Kuźnica. Kradziona naczepa warta 210 tys. zł została w Polsce
- Kuźnica. Straż graniczna zatrzymała kradzioną naczepę
- Rusza Tydzień Pomocy Ofiarom Przestępstw
- Kuźnica. Poszukiwani listami gończymi zatrzymani przez pograniczników
- 6,1 mln zł dla rolników. Można składać wnioski
- W piątek sejmik zdecyduje o masowym odstrzale dzików. Może wydać 200 tys. zł
- Napad na pracownicę kantoru. Kara za napad pozostaje bez zmian
- Kradzież gazu z terminalu w Sokółce. Chcą niższych kar za wielką kradzież gazu
- Policyjne akcje Alkohol i Narkotyki
- Ozierany Małe. Przedwiośnie i wykopki topinamburu nad Nietupą i Świsłoczą (zdjęcia)
- Kuźnica. Papierosy bez akcyzy w zbiorniku wody do WC (zdjęcia)
- Dąbrowa Białostocka. Złodzieje jeździli bmw i kradli przewody na kolei
- Kuźnica. Białorusin przekraczał granicę na sfałszowanym paszporcie
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - artykuły d
- Prezes ZM Mysław: Eksporterzy produktów mięsnych podejmują nowe działania
- Członek zarządu CMW: Firmy mięsne intensyfikują działania marketingowe
- Członek zarządu CMW: Nie spodziewamy się wzrostu kosztów produkcji wędlin
- Obligacje ZM Mysław zadebiutowały na Catalyst. Rynek główny GPW coraz bliżej
- Prezes UPEMI: Spożycie wędlin premium dynamicznie rośnie
- Prezes SRW RP: Rynek wędlin zmienia się powoli
- Prezes SRW RP: Wędliny premium budują markę zakładu
- E-handel szansą dla branży mięsnej
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania