"Rolnik" Kowalewski Bogdan
Informacje dla miasta Sieradz
- Przygotowanie biznesplanu małej firmy
- Wybór najkorzystniejszej oferty
- Konferencja „Zarządzaj kompetencjami – zdobądź przewagę”
- Wynik naboru nr 4/2014 na wolne stanowisko urzędnicze w PUP Sieradzu
- Pierwszy Biznes - Wsparcie w Starcie
- Zapytanie ofertowe
- Ogłoszenie o naborze na wolne stanowisko urzędnicze w PUP Sieradzu
- Projekt wsparcia niepełnosprawnych absolwentów na rynku pracy
- Seminarium pt. „E-firma – pomysł na biznes”
- Wybór najkorzystniejszej oferty
- Szkolenie biurowe i płatny staż dla bezrobotnych nauczycieli i pracowników oświaty
- Drogi na wybory
- Wybór najkorzystniejszej oferty
- Sołtysi uczą się segregacji śmieci
- Zapytanie ofertowe
- Rewitalizacja to wyzwanie dla samorządów
- 12.12.2014 - KUP BILET ZENON LASKOWIK
- 12.12.2014 - KUP BILET Biletyna
- Wybór najkorzystniejszej oferty
- Kto kandyduje z list SLD w okręgu sieradzkim?
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu