"Polm-Eko" Sp. z o.o. PPH
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Polm-Eko" Sp. z o.o. PPH
Sekulska 13
Kod pocztowy/Poczta: 08-110 Siedlce
Miejscowość: Siedlce
Powiat: siedlecki
Woj: Mazowieckie
TEL (25) 6325222
Informacje dla miasta Siedlce
- 28 listopada SPOTKANIE DUSZPASTERSTWA RODZIN W SIEDLCACH
- "Magazyn Historyczny"
- "Kronika Zdarzeń Medycznych"
- "Wiadomości Regionalne 12.11.2014"
- "Bezpłatny dowóz osób niepełnosprawnych na wybory"
- "Biała Sobota dla słuchu"
- "„Skrzypek na dachu” w Siedlcach"
- "Zaduszki Jazzowe"
- "Rasowe koty zjadą do Chodowa"
- "Rolnicy zablokowali „krajową dwójkę”"
- "Hala przy „Samochodówce”"
- "Siedlce miastem bogatym"
- "Wiadomości Regionalne 14.11.2014"
- "Temat Tygodnia"
- "Mistrzostwa Polski w Siedlcach!"
- "Podlaski Przełom Bugu 2014"
- "Ślepcy - spektakl teatru Dlaczego nie?"
- SPOTKANIE NAUCZYCIELI NPR-u
- "Mecz ekstraligi rugby"
- "60 razy 2 czyli duet piór klasycznych, wolnych ,satyrycznych"
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu