"Polesie" Przedsiębiorstwo Sp.j. Hałajko Jadwiga i Wielgosz Wiesław
Branża: Mięso wędliny i garmaż. Wyroby - hurt ,
"Polesie" Przedsiębiorstwo Sp.j. Hałajko Jadwiga i Wielgosz Wiesław
Partyzantów 99
Kod pocztowy/Poczta: 21-300 Radzyń Podlaski
Miejscowość: Radzyń Podlaski
Powiat: radzyński
Woj: Lubelskie
TEL (83) 3521965
Miejscowości: Radzyń Podlaski Wohyń Kąkolewnica Wschodnia Komarówka Podlaska Borki
Powiat radzyński
Województwo Lubelskie
Informacje dla miasta Radzyń Podlaski
- Lista wyznaczonych lekarzy weterynarii
- Lista zakładów leczniczych w powiecie
- WYSOCE ZJADLIWA GRYPA PTAKÓW PODTYPU H5N8
- Komunikat Centrum Zarządzania Kryzysowego
- Lista zakładów leczniczych w powiecie
- Lista wyznaczonych lekarzy weterynarii
- Nabór do pracy
- Nabór do pracy
- 29.11.2014 - MUCHY
- Nekrolog - dr n. wet. Jacek Furmaga
- Nabór do pracy
- Wykaz rzeźni przyjmujących zwierzęta po uboju z konieczności poza rzeźnią w gospodarstwie
- Lista rzeźni oraz zakładów prowadzących ubój zwierząt kopytnych
- 18.10.2014 - Corruption
- Afrykański Pomór Świń
- Obwieszczenie Wojewody Lubelskiego z dnia 7.08.2013r.
- Polityka cookies
- Ubój zwierząt gospodarskich poza rzeźnią
- Zamówienia publiczne
- Ogłoszenie Lubelskiej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - hurt
- Prezes Zakładów Mięsnych Silesia: Problemem rynku wędlin jest brak innowacyjności
- Domowe wędliny to nie tylko „szara strefa”
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- KE: wędliny tradycyjne będą mogły być wędzone jak dotychczas
- Producenci wędzonych wędlin chcą wpisu na Listę Produktów Tradycyjnych