"Atys- Polska" Sp. z o.o. w Warszawie. Oddział w Ostrołęce
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Atys- Polska" Sp. z o.o. w Warszawie. Oddział w Ostrołęce
Ławska 2
Kod pocztowy/Poczta: 07-410 Ostrołęka
Miejscowość: Ostrołęka
Powiat: ostrołęcki
Woj: Mazowieckie
TEL (29) 7602505
Miejscowości: Myszyniec Olszewo-Borki Kadzidło Rzekuń Łyse
Powiat ostrołęcki
Województwo Mazowieckie
Informacje dla miasta Ostrołęka
- Nie zapomnij przestawić zegarka - zmieniamy czas na letni
- Poznaj miasta partnerskie Ostrołęki (wideo)
- Ibiza wraca - w święta dwudniowe, nowe otwarcie klubu!
- Ostrołęka. Konrad Stepnowski z ZSZ nr 2 z 2. miejscem w Konkursie Fantazji Fryzjerskiej (zdjęcia)
- Wypadek w Golance, w szpitalu dwie osoby (zdjęcia)
- Co? Gdzie? Kiedy? Sobota, 28 marca
- Ostrołęka. Poznaj nowy skład rady osiedla Dzieci Polskich
- Ostrołęka. Zobacz zdjęcia noworodków
- Nie zapomnij przestawić zegarka - zmieniamy czas na letni
- Ostrołęka. Poznaj nowy skład rady osiedla Dzieci Polskich
- Ostrołęka. Zobacz zdjęcia noworodków
- Co? Gdzie? Kiedy? Sobota, 28 marca
- Wypadek w Golance, w szpitalu dwie osoby (zdjęcia)
- Ostrołęka. Konrad Stepnowski z ZSZ nr 2 z 2. miejscem w Konkursie Fantazji Fryzjerskiej (zdjęcia)
- Przed nami weekend - z jaką pogodą?
- Ostrołęka. Dzieci z Przedszkola Miejskiego nr 10 z wizytą w gabinecie stomatologicznym
- Ostrołęka. Kolizja na Warszawskiej - kierowca hyundai nie ustąpił pierwszeństwa toyocie
- Ibiza wraca - w święta dwudniowe, nowe otwarcie klubu!
- Ostrołęka. Kolizja na Warszawskiej - kierowca hyundai nie ustąpił pierwszeństwa toyocie
- Zaginiony Krzysztof Merks nie żyje
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu