"Salami" Podhalańskie Centrum Dystrybucji S.j.
Branża: Mięso wędliny i garmaż. Wyroby - hurt ,
"Salami" Podhalańskie Centrum Dystrybucji S.j.
Składowa 1C
Kod pocztowy/Poczta: 34-400 Nowy Targ
Miejscowość: Nowy Targ
Powiat: nowotarski
Woj: Małopolskie
TEL (18) 2649556
Miejscowości: Nowy Targ Rabka-Zdrój Szczawnica Jabłonka Czarny Dunajec
Powiat nowotarski
Województwo Małopolskie
Informacje dla miasta Nowy Targ
- Znów grozi nam wielka woda. Jak jesteśmy przygotowani? - rmf24.pl
- Wróci przejście dla pieszych przez Świdnicką. Sukces pieszych - Gazeta.pl
- Naukowcy z Krakowa pomogą chronić środowisko - Onet.pl
- Niezrównoważony mężczyzna atakuje młode kobiety. Policja w ... - Gazeta Krakowska (subskrypcia)
- Niezrównoważony mężczyzna atakuje młode dziewczyny. Policja w ... - Gazeta Krakowska (subskrypcia)
- Nowy Targ: W szkołach o pszczołach - Tygodnik Podhalanski
- Rabka-Zdrój. Blisko 400-letnie dęby wycięto, bo były... Rabka-Zdrój ... - Gazeta Krakowska (subskrypcia)
- Rabka-Zdrój. Blisko 400-letnie dęby wycięto, bo były zagrożeniem ... - Gazeta Krakowska (subskrypcia)
- Remonty w centrum. Najbardziej stracili piesi i pasażerowie - Gazeta.pl
- Podhale. Nie dla sowieckich bohaterów - Gazeta Krakowska (subskrypcia)
- Spytkowice: Na podwójnym gazie - Tygodnik Podhalanski
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - hurt
- Prezes Zakładów Mięsnych Silesia: Problemem rynku wędlin jest brak innowacyjności
- Domowe wędliny to nie tylko „szara strefa”
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- KE: wędliny tradycyjne będą mogły być wędzone jak dotychczas
- Producenci wędzonych wędlin chcą wpisu na Listę Produktów Tradycyjnych