"Fructo-Maj " Sp. z o.o. w Granicach.
Informacje dla miasta Milejów
- Zmiana czasu na letni. Śpimy godzinę krócej
- Litwini dostali czwórkę. Górnik wygrywa w sparingu
- Górnik gra z FC Siauliai, Cernych z Anglią
- Łęczna: Liceum im. Jana Zamoyskiego w nowym miejscu?
- Mitsubishi wypadło z drogi. Kierował 19-latek bez prawa jazdy
- Gdzie jest najtańsza i najdroższa woda w woj. lubelskim
- Gdzie jest najtańsza i najdroższa woda w woj. lubelskim
- Błąd bramkarza uratował Górnika Łęczna
- Ogromna plantacja marihuany w przetwórni. Strzały podczas nalotu policji (wideo)
- Jutro o godz. 20.30 Górnik gra ze Śląskiem. Transmisja na żywo w TV
- Kalendarz imprez sportowych na weekend
- Dzień otwarty Wydziału Zamiejscowego UMCS w Puławach
- Miroslav Bozok (Górnik Łęczna): Nie płakałem z powodu jubileuszu
- Piwo wraca na stadion w Łęcznej
- Koniec wyjazdowej niemocy Górnika Łęczna!
- Górnik Łęczna zrehabilitował się za porażkę u siebie
- Mamy żądają żłobka w Łęcznej
- Próbują walczyć z Bogdanką ceną. Prezes kopalni pisze do UOKiK
- Do wiosny w IV lidze blisko, coraz bliżej
- Gdzie jest Marlena Adamczuk?
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu