Hurtownia Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gostyń - Mięsa i Wędlin. Nowak Marian
Branża: Mięso wędliny i garmaż. Wyroby - hurt ,
Hurtownia Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gostyń - Mięsa i Wędlin. Nowak Marian
Rzeźnicza 13
Kod pocztowy/Poczta: 59-300 Lubin
Miejscowość: Lubin
Powiat: lubiński
Woj: Dolnośląskie
TEL (76) 8443178
Informacje dla miasta Lubin
- Mistrzostwa Dolnego Śląska w biegach przełajowych oraz Grand Prix Zagłębia Miedziowego
- Zmiana w komunikacji na Osiedlu Krzeczyn
- Okradł plebanię na której pracował
- W dzień Wszystkich Świętych policjanci dbali o bezpieczeństwo w rejonach cmentarzy
- Ugodzony nożem mąż umierał kilka dni
- Policyjna akcja ,,Znicz 2014’’
- Podeptany Kwiat...
- Dzień Zaduszny
- Czy ta wojna nas nie dotyczy - pyta Olga
- Utalentowani juniorzy Zagłębia w I drużynie
- The Ukrainian Folk Zagra w Legnicy by pomóc Ukrainie
- Najnowsze oferty pracy
- Ile wydamy na Wszystkich Świętych
- IV Regionalne Forum Organizacji Pozarządowych w Lubinie
- Czy miasto przejmie Zagłębie Lubin? Kibice zaniepokojeni
- Adrian Chmielarz - sztukmistrz z Lubina - geniusz, bufon, globalny autorytet?
- „Widoczny z daleka" – II etap akcji - film
- 1 listopada oraz 11 listopada lubińska komunikacja miejska będzie dojeżdżać także do wsi w gminie Lubin
- Integracja na rzecz nowoczesnego sektora surowcowego w regionie
- Rugby TAG w kolejnych szkołach
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - hurt
- Prezes Zakładów Mięsnych Silesia: Problemem rynku wędlin jest brak innowacyjności
- Domowe wędliny to nie tylko „szara strefa”
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- KE: wędliny tradycyjne będą mogły być wędzone jak dotychczas
- Producenci wędzonych wędlin chcą wpisu na Listę Produktów Tradycyjnych