"Rafi" Firma Handlowa. Wikar Rafał
Branża: Mięso wędliny i garmaż. wyroby - detal ,
"Rafi" Firma Handlowa. Wikar Rafał
Ratowników Górniczych 1
Kod pocztowy/Poczta: 32-590 Libiąż
Miejscowość: Libiąż
Powiat: chrzanowski
Woj: Małopolskie
TEL (32) 6274943
Informacje dla miasta Libiąż
- Tokarz
- Sprzedawca
- Kucharz
- Cukiernik
- Sprzątaczka z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
- Operator koparki klasa I
- Sprzątaczka
- Sprzedawca
- specjalista d/s inżynierii środowiska
- Kasjer-sprzedawca-podjazdowy - staż
- Specjalista ds. turystyki - staż
- Sprzedawca
- Operator koparko – ładowarki
- Technik obsługi maszyn lini pakujących
- Doradca techniczno handlowy
- Sprzedawca
- Tokarz
- Pracownik pozycjonowania stron internetowych
- pracownik biurowy ze znajomością podstaw księgowości i marketingu
- Tydzień z Małopolskimi Urzędami Pracy
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - detal
- Prognoza: Sprzedaż wędlin w dyskontach będzie rosła
- Niszowe wędliny będą zwiększać swój udział w rynku
- Tesco z nową marką własną
- Konsumenci chcą kupować mięso w sklepach specjalistycznych
- Będzie rósł popyt na mięsne wyroby tradycyjne i ekologiczne
- IJHARS: nieprawidłowości w znakowaniu wędlin w co trzeciej skontrolowanej partii
- Konsumenci wędlin kierują się albo smakiem albo ceną
- Wędliny Henryk Kania promowane z Autami 2
- Bacówka otwiera sklep w Niemczech
- UOKiK przed świętami informuje o prawidłowym oznakowaniu wędlin
- Wzrosły ceny wieprzowiny, mięso na grilla 11-proc. droższe niż rok temu
- W wędlinach MOM i woda, jakość mięs jest bardzo niska
- Kiełbasa śląska nie może być tańsza niż 14 zł. Poniżej tej kwoty nie da się jej wyprodukować
- Manufaktoria wchodzi we franczyzę
- Polacy coraz częściej kupują tradycyjne wędliny
- ZPM H.Kania zacieśniają współpracę z właścicielem Biedronki
- Prezes ZM Henryk Kania: Dziś dyskonty wiodą prym w dziedzinie innowacyjności
- Wędliny plasterkowane pod markami własnymi rozpychają się na sklepowej półce
- UOKiK: Wędliny i jaja kupujmy uważniej. 50 proc. produktów źle oznakowanych
- Ekspert: Stoiska z serami i wędlinami nie mogą być połączone