"Fungopol" SC
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Fungopol" SC
Zakręt 7b
Kod pocztowy/Poczta: 05-500 Mysiadło
Miejscowość: Lesznowola
Powiat: piaseczyński
Woj: Mazowieckie
TEL (22) 7508240
Miejscowości: Piaseczno Konstancin-Jeziorna Góra Kalwaria Lesznowola Prażmów
Powiat piaseczyński
Województwo Mazowieckie
Informacje dla miasta Lesznowola
- Dzień Babci i Dziadka
- Dyżur wakacyjny
- Rekrutacja do przedszkola
- Targi Edukacyjne Edu Fun Familly
- Bal karnawałowy
- Zebrania Semestralne
- Niedziela z Jazzem - koncert zespołu New Bone
- Bal karnawałowy dla dzieci i młodzieży w Tarczynie
- FILMOWE WARSZTATY EDUKACYJNE w Tarczynie
- 50 Jubileuszowy Rajd Monte Calvaria
- Disco Ice and Show w Parku Zdrojowym
- Zmiana tras i rozkładów kursowania linii L17 i L19
- NO DIP NAIL POLISH Innowacyjny Lakier z frapującą aplikacją od Vipera Cosmetics
- DJ Wika gościem Klubu Klasy Kobiet z Piaseczna
- XIII Memoriał Walentego Kazubka w Piasecznie
- Olimpiada Sportowa
- Koncert Karnawałowy
- Planowe wyłączenia prądu w Gminie Piaseczno (26 - 27 stycznia)
- Pedagogiczna Akademia Filmowa w Centrum Kultury w Piasecznie
- Centrum Kultury w Piasecznie - Klub Podróżnika - Pamir
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu