"Gaster-Sól" Przedsiębiorstwo Produkcyjne. Glapiak Waldemar
Branża: Mięso wędliny i garmaż. wyroby - artykuły do produkcji ,
"Gaster-Sól" Przedsiębiorstwo Produkcyjne. Glapiak Waldemar
Łowiecka 50
Kod pocztowy/Poczta: 64-100 Leszno
Miejscowość: Leszno
Powiat: leszczyński
Woj: Wielkopolskie
TEL (65) 5290446
Miejscowości: Włoszakowice Święciechowa Osieczna Rydzyna Krzemieniewo
Powiat leszczyński
Województwo Wielkopolskie
Informacje dla miasta Leszno
- Jak kupić złoto lokacyjne? My znamy odpowiedź
- Ulgi podatkowe – sprawdź jakie Ci przysługują
- Najlepsze lokaty bankowe. To nasz skrócony ranking
- Zmień dostawcę energii elektrycznej i płać niższe rachunki za prąd
- Ekspert: GUS marnuje ogromny potencjał gospodarczy
- Sędzikowski, prezes KW: nikt mi niczego nie narzuca
- ZF Friedrichshafen AG obchodzi 100-lecie istnienia
- Nowa koncepcja Lexusa
- Rozstrzygnięty jeden z największych przetargów na przewozy węgla
- Sąd oddalił pozew zbiorowy frankowiczów
- Pożar endogeniczny w kopalni Bielszowice w Rudzie Śląskiej
- Resort infrastruktury ma gotowy projekt Kodeksu budowlanego
- KRD: zatory płatnicze w eksporcie coraz mniejsze
- IFJ zamówił staje robocze dla terapii onkologicznej
- Emerytury albo zdrowie
- Lepsza kondycja budowlanki
- M-handel rośnie jak na drożdżach
- Track Tec myśli o akwizycjach w Europie
- Piloci linii Norwegian będą kontynuować strajk w poniedziałek
- "Przyklepanie" sprzedaży 50% udziałów ZF Lenksysteme dla Boscha
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - artykuły d
- Prezes ZM Mysław: Eksporterzy produktów mięsnych podejmują nowe działania
- Członek zarządu CMW: Firmy mięsne intensyfikują działania marketingowe
- Członek zarządu CMW: Nie spodziewamy się wzrostu kosztów produkcji wędlin
- Obligacje ZM Mysław zadebiutowały na Catalyst. Rynek główny GPW coraz bliżej
- Prezes UPEMI: Spożycie wędlin premium dynamicznie rośnie
- Prezes SRW RP: Rynek wędlin zmienia się powoli
- Prezes SRW RP: Wędliny premium budują markę zakładu
- E-handel szansą dla branży mięsnej
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania