"Stepol" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe. Furmankiewicz Stanisława
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Stepol" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe. Furmankiewicz Stanisława
Różana 16
Kod pocztowy/Poczta: 99-300 Kutno
Miejscowość: Kutno
Powiat: kutnowski
Woj: Łódzkie
TEL (24) 2543940
Informacje dla miasta Kutno
- 08.03.2015 - Grzegorz Turnau, Dorota Miśkiewicz
- Innowacje ze wsparciem funduszy unijnych
- Zbliżają się Kutnowskie Dni Seniora
- SP 1 najlepsza w Policyjnej Akademii Bezpieczeństwa
- UTW zainaugurowało nowy rok akademicki
- W Bielawkach świętowano Dzień Edukacji Narodowej
- W Kutnie obchodzą Dzień Edukacji Narodowej
- Żychlin. Nie żyje pracownik budowy
- Oni powalczą o fotel prezydenta Kutna
- Jutro koncert Ani Dąbrowskiej
- Muzeum Regionalne w Kutnie zaprasza
- Zatrzymany sprawca włamania
- Quiz na weekend: Jaką postacią filmową jesteś?
- Ponad 60 nagród na finale "Kolorowej Lokomotywy"
- Konkurs fotograficzny w kutnowskim Muzeum Regionalnym
- Ksiądz Boniecki przyjedzie do Kutna
- Zbliżają się Kutnowskie Dni Seniora
- Jutro koncert Ani Dąbrowskiej
- Muzeum Regionalne w Kutnie zaprasza
- Jeszcze można się zapisać na Biegi Ulicami Sieradza!
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu