"Krak Smak" Sp. z o.o.
Branża: Mięso wędliny i garmaż. Wyroby - hurt ,
"Krak Smak" Sp. z o.o.
Kościuszki 14
Kod pocztowy/Poczta: 32-650 Kęty
Miejscowość: Kęty
Powiat: oświęcimski
Woj: Małopolskie
TEL (33) 8452942
Informacje dla miasta Kęty
- Jak kupić złoto lokacyjne? My znamy odpowiedź
- Ulgi podatkowe – sprawdź jakie Ci przysługują
- Najlepsze lokaty bankowe. To nasz skrócony ranking
- Zmień dostawcę energii elektrycznej i płać niższe rachunki za prąd
- Ekspert: GUS marnuje ogromny potencjał gospodarczy
- Sędzikowski, prezes KW: nikt mi niczego nie narzuca
- ZF Friedrichshafen AG obchodzi 100-lecie istnienia
- Nowa koncepcja Lexusa
- Rozstrzygnięty jeden z największych przetargów na przewozy węgla
- Sąd oddalił pozew zbiorowy frankowiczów
- Pożar endogeniczny w kopalni Bielszowice w Rudzie Śląskiej
- Resort infrastruktury ma gotowy projekt Kodeksu budowlanego
- KRD: zatory płatnicze w eksporcie coraz mniejsze
- IFJ zamówił staje robocze dla terapii onkologicznej
- Emerytury albo zdrowie
- Lepsza kondycja budowlanki
- M-handel rośnie jak na drożdżach
- Track Tec myśli o akwizycjach w Europie
- Piloci linii Norwegian będą kontynuować strajk w poniedziałek
- "Przyklepanie" sprzedaży 50% udziałów ZF Lenksysteme dla Boscha
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - hurt
- Prezes Zakładów Mięsnych Silesia: Problemem rynku wędlin jest brak innowacyjności
- Domowe wędliny to nie tylko „szara strefa”
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- KE: wędliny tradycyjne będą mogły być wędzone jak dotychczas
- Producenci wędzonych wędlin chcą wpisu na Listę Produktów Tradycyjnych