"Janczar" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe
Branża: Mięso wędliny i garmaż. Wyroby - hurt ,
"Janczar" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe
św. Jacka 21
Kod pocztowy/Poczta: 44-100 Gliwice
Miejscowość: Gliwice
Powiat: gliwicki
Woj: Śląskie
TEL (32) 2388270
Miejscowości: Knurów Pyskowice Gierałtowice Pilchowice Sośnicowice
Powiat gliwicki
Województwo Śląskie
Informacje dla miasta Gliwice
- 17-latek znęcał się nad matką i siostrami
- Pływaj z całą rodziną
- Wybory już w niedzielę. Sprawdź, jak głosować
- Gliwiczanin wywalczył złoto w kickboxingu
- Ks. bp Gerard Kusz nie będzie już biskupem pomocniczym
- Oni nie świętowali 11 listopada. Kronika kryminalna
- Nowe siłownie na wolnym powietrzu powstały w Gliwicach
- ZBM I TBS świętuje 15-lecie istnienia
- W weekend turniej w curlingu na gliwickim lodowisku
- GTW HydeParkNews walczy o mistrzostwo II ligi
- Enemef: Noc Igrzysk śmierci
- W tym nowoczesnym budynku będą pracowały osoby niepełnosprawne
- Czy w tym domku na drzewie ktoś mieszka?
- Policja odnalazła skradzione rowery. Teraz szuka właścicieli
- Piłkarz Piasta: Górnik musi poczuć, że przyjeżdża do Gliwic!
- Kliknięcie „Lubię to!” w czasie ciszy wyborczej jest agitacją? (TV)
- Monitoring nagrał potrącenie na ulicy Zwycięstwa
- Mistrzowskie Interpretacje – zaprasza Gliwicka Orkiestra Kameralna
- DTŚ wjechała do Gliwic! Średnicówka przejezdna od godz. 16.00 (TV)
- Wpadł do studzienki. Pomogła straż miejska
wszystkie
Informacje dla branży Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - hurt
- Prezes Zakładów Mięsnych Silesia: Problemem rynku wędlin jest brak innowacyjności
- Domowe wędliny to nie tylko „szara strefa”
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Liderzy rynku mięsa stawiają na wyroby premium
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Prokurent Viando: Na rynku mięsa wyróżnią nas innowacje
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Polski konsument pozostaje wierny tradycyjnym smakom wędlin
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- Grzegorz Minczanowski mianowany prezesem ZM Henryk Kania
- KE: wędliny tradycyjne będą mogły być wędzone jak dotychczas
- Producenci wędzonych wędlin chcą wpisu na Listę Produktów Tradycyjnych