Przetwórstwo Warzyw i Owoców. Koszyłko Benigna
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
Przetwórstwo Warzyw i Owoców. Koszyłko Benigna
Wodociągowa 7 lok. 26
Kod pocztowy/Poczta: 11-500 Giżycko
Miejscowość: Giżycko
Powiat: giżycki
Woj: Warmińsko-Mazurskie
TEL (87) 4284830
Informacje dla miasta Giżycko
- Koło Łowieckie „Dzik” ma swój sztandar
- Olimpiada Sportowa pod hasłem "Sport to zdrowie - potyczki 6-latków"
- Thomas Wahl Honorowym Obywatelem Giżycka
- Specjalistyczne statki dla bezpieczeństwa na Wielkich Jeziorach Mazurskich
- 25.10.2014 - Załoga Dr. Bryga
- 25.10.2014 - Załoga Dr. Bryga
- Darmowe zajęcia jazdy na łyżwach i podstaw gry w hokeja
- Wyniki konkursu na opracowanie koncepcji architektoniczno-urbanistycznej Plaży Miejskiej i wystawa prac konkursowych
- Kamionki – Kożuchy. Uczcili poległych w trakcie I wojny światowej
- Podpisanie aktu notarialnego na zakup terenu przy ul. Moniuszki
- Projekty złożone do Budżetu Partycypacyjnego 2015
- Burmistrz Giżycka w Polsat News
- Konkurs fotograficzny "Jesienne plenery Giżycka"
- TWIERDZA BOYEN CORAZ ATRAKCYJNIEJSZA
- Międzynarodowe Koncerty Muzyki Cerkiewnej 2014
- Zamość – Rzyki – Wieprz. Walcząc o medale na wózku inwalidzkim
- Giżycko. Życzenia i podziękowania Wójta z okazji Dnia Edukacji
- Lokalne spotkania w sprawie Budżetu Partycypacyjnego 2015
- Konkurs na koncepcję architektoniczną placu Piłsudskiego w Giżycku
- Konkurs na koncepcję architektoniczną Placu Piłsudskiego w Giżycku
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu