"A-Grosik" Przetwórstwo Spożywcze i Handel Sp.j. Tymiński Jerzy i Majcherczyk Irena
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"A-Grosik" Przetwórstwo Spożywcze i Handel Sp.j. Tymiński Jerzy i Majcherczyk Irena
Szkolna 11
Kod pocztowy/Poczta: 77-317 Wierzchowo Człuchowskie
Miejscowość: Człuchów
Powiat: człuchowski
Woj: Pomorskie
TEL (59) 8337724
Informacje dla miasta Człuchów
- Wiceszefowa MSZ orbituje: Rok Polski w Rosji i Rok Rosji w Polsce ... - wPolityce.pl
- Zdrojewski w PE chciałby zająć się budżetem i bezpieczeństwem - Gazeta Wyborcza
- ("ŻŻ" 17 - 29.04.2014) - Święto zabytków w Żyrardowie - Życie Żyrardowa
- Chwilówka nie sprawdzi cię w BIK, ale w BIG już tak - GazetaPrawna.pl
- Bogdan Zdrojewski w Parlamencie Europejskim chciałby się zająć ... - Gazeta Wrocławska
- Muzeum w Malborku odbuduje Kościół Najświętszej Marii Panny - Gazeta Wyborcza
- Resort sprawiedliwości oporny w sprawie sądu patentowego - GazetaPrawna.pl
- MSZ: Rok Polski w Rosji może pomóc w walce z propagandą w Rosji - Wirtualna Polska
- "Uzdrowił mnie Jan Paweł II". Przeczytaj fragment książki naszego ... - rmf24.pl
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu