Zakład Produkcyjno-Usługowy "Cmol-Frut"
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
Zakład Produkcyjno-Usługowy "Cmol-Frut"
Cmolas 360a
Kod pocztowy/Poczta: 36-105 Cmolas
Miejscowość: Cmolas
Powiat: kolbuszowski
Woj: Podkarpackie
TEL (17) 2837492
Miejscowości: Kolbuszowa Raniżów Majdan Królewski Cmolas Niwiska
Powiat kolbuszowski
Województwo Podkarpackie
Informacje dla miasta Cmolas
- Hubertus 2014
- Obchody 30 rocznicy śmierci ks. Popiełuszki
- LX sesja VI kadencji Rady Miejskiej w Kolbuszowej
- Niecodzienny turniej tenisa stołowego w Kolbuszowej
- Olimpiada przedszkolaków
- Festiwal Papieski w Kupnie
- Zamknięcie ulicy Narutowicza
- I sesja Młodzieżowej Rady Miejskiej
- Sukcesy w Polańczyku
- Remont cząstkowy nawierzchni placu dworcowego w Kolbuszowej
- Otwarcie mostu na rzece Nil w Kolbuszowej
- Pasowanie w Przedszkolu Publicznym nr 1 w Kolbuszowej
- Szymon Zięba mistrzem Polski młodzików w lekkiej atletyce
- Lasowiackie Zimioki
- Pielgrzymowanie z Janem Pawłem II po Kolbuszowej
- Złote pary
- Gmina Kolbuszowa informuje o przewidywanych utrudnieniach na skrzyżowaniu drogi krajowej nr 9 z ...
- Otwarcie przedszkola w Nowej Wsi
- Gala Operetkowa
- Gminne obchody Dnia Edukacji Narodowej
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu