"Agro-Plon" PHU. Chechliński Roman
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Agro-Plon" PHU. Chechliński Roman
Batorz Pierwszy 51d
Kod pocztowy/Poczta: 23-320 Batorz Pierwszy
Miejscowość: Batorz
Powiat: janowski
Woj: Lubelskie
TEL (15) 8745263
Miejscowości: Janów Lubelski Modliborzyce Batorz Godziszów Dzwola
Powiat janowski
Województwo Lubelskie
Informacje dla miasta Batorz
- Spawacz - Ślusarz
- Kierowca samochodu osobowego
- Przedstawiciel handlowy
- Kontroler jakości produktów spożywczych
- Robotnik gospodarczy
- Robotnik gospodarczy
- Operator obrabiarek skrawających
- Technik prac biurowych
- Sprzątaczka biurowa
- Pracownik kancelaryjny
- pracownik biurowy
- Przedstawiciel handlowy
- Mechanik samochodów osobowych
- Pomocnik piekarza
- Muzealnik
- Operator obrabiarek skrawających
- Służby specjalne
- Mary's Land. Ziemia Maryi
- Wakacje Mikołajka (dubbing)
- Magazynier
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu