"Animex" Zakład Wylęgu Drobiu S.A.
Branża: Drób - fermy, hodowla,
"Animex" Zakład Wylęgu Drobiu S.A.
Młyńska 14
Kod pocztowy/Poczta: 16-423 Bakałarzewo
Miejscowość: Bakałarzewo
Powiat: suwalski
Woj: Podlaskie
TEL (87) 5693055
Informacje dla miasta Bakałarzewo
- Puchar dwóch wójtów
- Koniec I edycji RSFL
- Zaproszenie na Dzień Kobiet
- Załamał się lód, ktoś wpadł do wody
- Wnioski o przyznanie refundacji kosztów wyposażenia
- Organizacja staży zawodowych
- Posiedzenie Powiatowej Rady Zatrudnienia
- ZAPROSZENIA
- VI Międzynarodowy Bieg o Puchar Bieguna Zimna
- KRAJOWY FUNDUSZ SZKOLENIOWY
- Suwalscy policjanci odzyskali ...
- FERIE z tvs24.pl - zaproszenie
- Kwintet fortepianowy - zaproszenie
- Nabór wniosków na prace interwencyjne
- KONCERT NOWOROCZNY - zaproszenie
- ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
- Podsumowanie współpracy
- Jarmark Świąteczny - zaproszenie
- Pociąg „Hańcza” zostaje
- Suwalski policjant mistrzem Polski
wszystkie
Informacje dla branży Drób - fermy, hodowla
- Prezes Cedrobu na FRSiH: Na rynku drobiu liczy się cena
- Prezes Farmio: Sytuacja na rynku jaj będzie coraz lepsza (video)
- Prezes Farmio: Teraz budujemy brand. Akwizycje w przyszłości (video)
- Hinduscy producenci drobiu są zaniepokojeni
- Od przyszłego roku Wipasz uruchomi nowe linie produkcyjne
- Przedstawiciel Limeko: Rośnie popyt na drób ekologiczny
- Import nieprzetworzonego mięsa wołowego do Unii Europejskiej spadł
- Jak podskubywać gęsi?
- Prof. Słowiński: Minimalizacja stresu ptaków to lepsza jakość mięsa
- Producenci chcą wspólnie promować polskie mięso za granicą
- Ministerstwo Gospodarki zleca obniżenie cen kurzego mięsa
- Oskarżony o oszustwa przy sprzedaży jajek w proszku
- Rośnie sprzedaż polskiego drobiu na rynki w Afryce i Azji.
- Rosja nie wpuściła do obwodu kaliningradzkiego transportu drobiu z Polski
- Producenci drobiu i pasz przeciw sprzedaży nieoznakowanych jaj
- Drób wciąż zyskuje na popularności
- FAO zna przyszłość rynku drobiu
- Rosjanie wykryli drobnoustroje i salmonellę w polskim mięsie. Będzie kolejne embargo?
- Rosji nie w smak polskie mięso
- Dyrektor KRD: Mięso pakowane jest bezpieczniejsze