Zakłady Przetwórstwa Warzyw i Owoców. Wosiewicz Piotr
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
Zakłady Przetwórstwa Warzyw i Owoców. Wosiewicz Piotr
Grunwaldzka 6A
Kod pocztowy/Poczta: 34-120 Andrychów
Miejscowość: Andrychów
Powiat: wadowicki
Woj: Małopolskie
TEL (33) 8705606
Miejscowości: Andrychów Wadowice Kalwaria Zebrzydowska Wieprz Brzeźnica
Powiat wadowicki
Województwo Małopolskie
Informacje dla miasta Andrychów
- Wystawa malarstwa
- Renata Przemyk - Akustik Trio Koncert
- Składamy życzenia!
- Artkombinacje
- Świateczna manufaktura ceramiki
- Mikołaj w WCK
- Forum dla Kultury
- WUTW: Donbas z pierwszej ręki
- „Talenty 2014” przyznane.
- Świąteczna Decoridea
- Klub Podróżnika
- Premierowy spektakl teatru PRÓG
- Wadoviana - Najnowszy numer w sprzedaży
- Krakowski teatr Mumerus w Wadowicach
- Niedzielna podróż filmowa
- Warsztaty bożonarodzeniowe w Muzeum Miejskim!
- Kolejna wygrana Skawy
- Decoridea dla mam
- Praca w Centrum Kultury
- III Liga tenisa stołowego – II kolejka
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu