Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Owoce, warzywa - przetwórstwo
Spis firm dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
Informacje dla powiatu szczecinecki
- Stypendia w dziedzinie kultury. Informacja Zarządu Województwa Zachodniopomorskiego
- Pozdrowienia z Tunezji. Nasz balon w tunezyjskiej TV
- Czas na seniorów! Rusza ministerialny program Senior-Vigor
- Kolejne bezpłatne szkolenia w SzCWB
- Na wiosenną nutę - Zapraszamy na koncert do Zamku
- MSW wesprze strażników miejskich
- Sesja z rekordową ilością zapytań
- Bezpłatne porady prawne w starostwie? Propozycja Ministerstwa Sprawiedliwości
- Trasy rowerowe w Polsce. Cykliści na start!
- Ogólnopolska konferencja Zarządzanie Zielenią Miejską
- Electric bikes in Szczecinek
- Od maja mniej zapłacimy za wodę
- Elektryczne rowery w Szczecinku
- Pomosty do wynajęcia - SzLOT ogłasza konkurs ofert dla gastronomów
- MAC ogłasza konkurs - poznaj szczegóły
- Ośrodek Szkolenia Zawodowego zaprasza
- 25-lecie Samorządności! Kongres samorządowców w Poznaniu
- Oficjalne wyniki wyborów do rad osiedlowych - informacja Burmistrza Szczecinka
- Wybory do rad osiedli - wstępne wyniki
- Dotacje na prace konserwatorskie - sprawdź czy możesz skorzystać z dotacji
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu