Szukaj w portalu
Spis firm dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
RSSInformacje dla miasta Budzieszewice
- Bądź sprytny – nie pal!
- Słodka zumba
- Realizacja projektów w I LO w Nowogardzie
- I sesja V kadencji Rady Powiatu w Goleniowie
- Weekend z Gryfem!
- I sesja Rady Powiatu w Goleniowie V kadencji
- Certyfikat "Szkoła przyjazna żywieniu i aktywności fizycznej"
- Nowy samochód z wysięgnikiem dla Komendy Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej
- Międzynarodowy Dzień Wolontariusza z ProGDar Marathon Team
- Mikołajki w Centrum Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych
- Sprawozdawczość merytoryczna i finansowa
- Zapraszamy na kolejny mecz Gryfa!
- Ostrzeżenie przed silnym wiatrem
- II sesja Rady Powiatu w Goleniowie
- Szkolenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Goleniowie
- Informacje z ZSP w Nowogardzie
- Akademia programowania w Zespole Szkół nr 1 w Goleniowie
- Stypendium Prezesa Rady Ministrów w Zespole Szkół nr 1 w Goleniowie
- "Szlachetna paczka" podarowana
- Wystawa stołów bożonarodzeniowych
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu