Szukaj w portalu
Spis firm dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
RSSInformacje dla miasta Krajenka
- Wyróżnienie Ministra Pracy i Polityki Społecznej Władysława Kosiniaka-Kamysza
- EFEKTY REALIZACJI VII ETAPU PROJEKTU SYSTEMOWEGO
- Informacja PIT-11
- Aktywizacja osób bezrobotnych w 2014 roku- podsumowanie
- POWIATOWY URZĄD PRACY W ZŁOTOWIE INFORMUJE - PROFILOWANIE POMOCY -
- REFORMA URZĘDÓW PRACY A WSPÓŁPRACA Z PRACODAWCAMI
- SZKOLENIA INDYWIDUALNE- ZAPROSZENIE
- PRACE INTERWENCYJNE DLA OSÓB DO 25 LAT
- Szkolenia na podstawie trójstronnej umowy szkoleniowej
- Nabór wniosków na aktywne formy wsparcia
- Informacja PFRON - Wsparcie dla niepełnosprawnych absolwentów
- Jeszcze w 2014 roku możesz otrzymać 20 000 zł na swój biznes
- ZAŁÓŻ WŁASNĄ FIRMĘ!
- Pracodawcy - refundacja kosztów doposażenia lub wyposażenia
- WSTRZYMANIE NABORU WNIOSKÓW
- BON NA ZASIEDLENIE
- BON NA ZASIEDLENIE
- ŚRODKI NA PODJĘCIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ
- Bony stazowe, ztrudnieniowe, na zasiedlenie
- ZLF - wyniki 27/10/2014
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu