Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Owoce, warzywa - przetwórstwo
Spis firm dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
Informacje dla powiatu lubaczowski
- Lubaczów: Koncert "Wspólna Galicja". . .
- Lubaczów: Kiermasz Świąteczny. . .
- Lubaczów: Spotkanie z Magdaleną Zimną-Louis. . .
- Lubaczów: Warsztaty "Teatr - reżyseria improwizacji...". . .
- III Targi Pracy w Cieszanowie
- Lubaczów: Zaduszki Jazzowe. . .
- Lubaczów: Biesiada Poetycka. . .
- Giełda pracy za granicą w Cieszanowie
- Nabór wniosków o dofinansowanie (dotyczy środków na podjęcie działalności gospodarczej)
- Nabór wniosków w sprawie udzielenia refundacji kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
- XIV Dzień Papieski pod hasłem "Jan Paweł II - Świętymi Bądźcie"
- Piękne Czytanie
- Dzień Edukacji Narodowej
- II a i II b sprzątały świat !
- Nabór wniosków w sprawie środków na finansowanie kosztów kształcenia ustawicznego pracowników i pracodawcy w ramach Krajowego Funduszu Szkoleniowego (KFS)
- Lubaczów: Spotkanie autorskie z Orą Regev. . .
- Lubaczów: Warsztaty fotografii w Kresowej Osadzie. . .
- Program stypendialny dla uczniów
- Lubaczów: Koncert z okazji "Roku Oskara Kolberga". . .
- Lubaczów: Akcja "ODDAJ KREW - To nie boli". . .
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu