Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Owoce, warzywa - przetwórstwo
Spis firm dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
Informacje dla powiatu bieszczadzki
- KOMUNIKAT 1/X/2014
- NOWY PROGRAM "MOWA CIAŁA"
- ZARZĄDZENIE NR 14/IX/2014 w sprawie ustalenia dodatkowych dni wolnych od zajęć dydaktyczno-wychowawczych w roku szkolnym 2014/2015
- „LEPSZY RYDZ NIŻ NIC ..”
- 18.10.2014 - KUP BILET Ireneusz Krosny
- 18.10.2014 - KUP BILET Ireneusz Krosny
- 18.10.2014 - KUP BILET Ireneusz Krosny
- 18.10.2014 - KUP BILET Biletyna
- 18.10.2014 - KUP BILET Biletyna
- ZARZĄDZENIE NR 15/IX/2012 w sprawie ustalenia dodatkowych dni wolnych od zajęć dydaktyczno-wychowawczych
- Komunikat 8/12/2012
- KOMUNIKAT 2/04/2013
- KOMUNIKAT 1/05/2013
- KOMUNIKAT 2/12/2013
- ZARZĄDZENIE NR 15/IX/2013
- KOMUNIKAT 2/04/2014
- KOMUNIKAT 3/04/2014
- KOMUNIKAT 4/04/2014
- KOMUNIKAT 5/06/2014
- KOMUNIKAT 6/06/2014
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu