Szukaj w portalu
Spis firm dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
Sprawdź inne firmy z okolicy oferujące: Owoce, warzywa - przetwórstwo
RSSInformacje dla miasta Niekazanice
- Informacja
- Ankieta
- „Wsparcie środowiska osób niepełnosprawnych z terenów wiejskich i małomiasteczkowych”
- III Warsztaty partnerstwa lokalnego
- INFORMACJA
- Ogłoszenie
- IV Warsztaty partnerstwa lokalnego
- V Warsztaty partnerstwa lokalnego
- Trener Pracy moja szansa!
- „Tranzytowe miejsca pracy"
- "Wsparcie kompetencji na starcie"
- Nabór wniosków na dotację
- Informacja o możliwości wzięcia udziału w programie "Pytanie na Śniadanie PLUS"
- „Kompetencje zawodowe szansą na dobrą pracę w województwie opolskim”
- IX Edycja Konkursu dla Pracodawców Wrażliwych Społecznie - LODOŁAMACZE 2014
- Badanie potrzeb rozwojowych osób fizycznych planujących założyć działalność gospodarczą
- Środki finansowe z Rezerwy Ministra Pracy i Polityki Społecznej na aktywizację
- KRAJOWY FUNDUSZ SZKOLENIOWY
- Nabór na szkolenie "Brukarz"
- Międzyregionalne Targi Pracy i Edukacji
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu