Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Owoce, warzywa - przetwórstwo
Spis firm dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
Informacje dla powiatu wschowski
- 70 ROCZNICA ZAGŁADY HUTY PIENIACKIEJ
- Kopacz ośmieszyła się w Berlinie
- Prawo i Sprawiedliwość przedstawiło swoich liderów w wyborach samorządowych.
- DEKLARACJA SAMORZĄDOWCA PIS
- V edycja projektu pn. „Żary 2020-innowacyjny system wsparcia ekonomii społecznej"
- Nabór kandydatów na szkolenia grupowe
- Nabór do zawodowej służby wojskowej i służby w NSR
- Dodatkowe środki z Funduszu Pracy
- Praktyki absolwenckie
- INFORMACJA
- Komunikat ze spotkania Rady Programowej Partnerstwa na rzecz ekonomii społecznej z przedstawicielami spółdzielni socjalnych
- Zatrudnienie polskich studentów oraz uczniów szkół ponadgimnazjalnych
- Powiatowy Urząd Pracy we Wschowie przyjmuje wnioski.
- Nabór na szkolenia grupowe- zakończony
- Informacja dla osób niepełnosprawnych
- Program „Pracuj z pasją”
- Transgraniczne Dni Informacyjno-Rekrutacyjne
- Lubuski Program Aktywizacji Zawodowej dla osób niepełnosprawnych
- Anulowany nabór na szkolenie grupowe
- Nabór na szkolenie grupowe dla osób powyżej 50 roku życia
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu