Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Mięso wędliny i garmaż. wyroby - detal
Spis firm dla branży Mięso wędliny i garmaż. wyroby - detal
Informacje dla powiatu turecki
- Szopki Bożonarodzeniowe w Gimnazjum 2
- Betlejemskie światło Pokoju 2014
- Opowiadanie Świata - podsumowanie
- Szkolny Dzień Kolędowania
- Wizyta św. Mikołaja w Urzędzie Miejskim
- Spotkanie z Wolontariuszem Roku 2014
- Cud Świętej Nocy
- Ostrzeżenie meteorologiczne - silny wiatr
- "Życie jest piękne"
- „Moje miejsce” w Gimnazjum nr 2
- Polsko-dunajowieckie wariacje
- Fundusze unijne dla organizacji pozarządowych
- Pierwszoklasiści z „Czwórki” w Liceum
- Papież i dzieci
- Podsumowanie działalności Zespołu Interdyscyplinarnego
- Redakcja „Kleksa” z wizytą u Burmistrza
- Kiedy emocje już opadły…
- TUR 1921 dziękuje Burmistrzowi
- Poetyckie spotkanie
- Droga do wolności
Informacje dla branży Mięso wędliny i garmaż. wyroby - detal
- Prognoza: Sprzedaż wędlin w dyskontach będzie rosła
- Niszowe wędliny będą zwiększać swój udział w rynku
- Tesco z nową marką własną
- Konsumenci chcą kupować mięso w sklepach specjalistycznych
- Będzie rósł popyt na mięsne wyroby tradycyjne i ekologiczne
- IJHARS: nieprawidłowości w znakowaniu wędlin w co trzeciej skontrolowanej partii
- Konsumenci wędlin kierują się albo smakiem albo ceną
- Wędliny Henryk Kania promowane z Autami 2
- Bacówka otwiera sklep w Niemczech
- UOKiK przed świętami informuje o prawidłowym oznakowaniu wędlin
- Wzrosły ceny wieprzowiny, mięso na grilla 11-proc. droższe niż rok temu
- W wędlinach MOM i woda, jakość mięs jest bardzo niska
- Kiełbasa śląska nie może być tańsza niż 14 zł. Poniżej tej kwoty nie da się jej wyprodukować
- Manufaktoria wchodzi we franczyzę
- Polacy coraz częściej kupują tradycyjne wędliny
- ZPM H.Kania zacieśniają współpracę z właścicielem Biedronki
- Prezes ZM Henryk Kania: Dziś dyskonty wiodą prym w dziedzinie innowacyjności
- Wędliny plasterkowane pod markami własnymi rozpychają się na sklepowej półce
- UOKiK: Wędliny i jaja kupujmy uważniej. 50 proc. produktów źle oznakowanych
- Ekspert: Stoiska z serami i wędlinami nie mogą być połączone