Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Mięso wędliny i garmaż. wyroby - detal
Spis firm dla branży Mięso wędliny i garmaż. wyroby - detal
Informacje dla powiatu Gliwice
- Otwarte seminarium naukowe Instytutu Fizyki
- Klub Podróżnika: Ale Meksyk!
- Zmarł profesor Jan Weszka
- Siatkarskie play-offy!
- Zmarł profesor Jan Mikoś
- Nabór asystentów do tegorocznych IGRÓW
- Reprezentantka Politechniki Śląskiej w finale FameLab 2015!
- Szkolenie: system e-CZP – moduł Karta Czasu Pracy
- Zostań LIDEREM!
- Dzień otwarty w Centrum R&D Nokii
- Spektakl dla dzieci pracowników Politechniki Śląskiej
- Zmarł profesor Jacek Rąb
- Klub Podróżnika: Himalaje – nasz pierwszy raz…
- Nowy budynek dla Wydziału Inżynierii Biomedycznej
- Śląski Salonik Kulturalny już w środę
- Otwarte studium rysunku i malarstwa
- Sportowa sobota!
- Już jutro finał Dni Gliwickich Młodych Naukowców!
- Akademicka nagrodzona Złotym Gwoździem!
- Trwa rekrutacja na studia II stopnia!
Informacje dla branży Mięso wędliny i garmaż. wyroby - detal
- Prognoza: Sprzedaż wędlin w dyskontach będzie rosła
- Niszowe wędliny będą zwiększać swój udział w rynku
- Tesco z nową marką własną
- Konsumenci chcą kupować mięso w sklepach specjalistycznych
- Będzie rósł popyt na mięsne wyroby tradycyjne i ekologiczne
- IJHARS: nieprawidłowości w znakowaniu wędlin w co trzeciej skontrolowanej partii
- Konsumenci wędlin kierują się albo smakiem albo ceną
- Wędliny Henryk Kania promowane z Autami 2
- Bacówka otwiera sklep w Niemczech
- UOKiK przed świętami informuje o prawidłowym oznakowaniu wędlin
- Wzrosły ceny wieprzowiny, mięso na grilla 11-proc. droższe niż rok temu
- W wędlinach MOM i woda, jakość mięs jest bardzo niska
- Kiełbasa śląska nie może być tańsza niż 14 zł. Poniżej tej kwoty nie da się jej wyprodukować
- Manufaktoria wchodzi we franczyzę
- Polacy coraz częściej kupują tradycyjne wędliny
- ZPM H.Kania zacieśniają współpracę z właścicielem Biedronki
- Prezes ZM Henryk Kania: Dziś dyskonty wiodą prym w dziedzinie innowacyjności
- Wędliny plasterkowane pod markami własnymi rozpychają się na sklepowej półce
- UOKiK: Wędliny i jaja kupujmy uważniej. 50 proc. produktów źle oznakowanych
- Ekspert: Stoiska z serami i wędlinami nie mogą być połączone