Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Etykiety i naklejki
Spis firm dla branży Etykiety i naklejki
Informacje dla powiatu słupecki
- 500 kilometrów dla żony Słupczanina
- Dramat w rodzinnym domu dziecka?
- Wyjątkowo spokojne święta?
- Parafianie donoszą na kurię
- W powiecie słupeckim nie będzie protestów
- Beata Nadgrodkiewicz dyrektorem MOSiR
- Zrobili skok na kasę?
- Bal Andrzejkowy Gazety Słupeckiej
- Dziewczyna z kalendarza Gazety Słupeckiej 2015
- Jest szansa dla jeziora Słupeckiego
- Pijany 24-latek
- Jubileuszowy plebiscyt
- Pyrzyk jest nie do pokonania!?
- Koniec kadencji w powiecie
- Bezdomny pobił nastolatka
- Ksiądz z Koszut padł „ofiarą” hakerów
- Silna mgła
- Rogi
- Ledwo położyli asfalt, a już go zrywali…
- Nauczyciele ze Słupcy odznaczeni Krzyżami Zasługi
Informacje dla branży Etykiety i naklejki
- Carrefour wdraża nowy system etykietowania
- Nadchodzą spore zmiany w etykietowaniu żywności
- Trend clean label wpływa nie tylko na skład produktów, ale także wygląd opakowań
- Etykiety nie będą już wprowadzały w błąd, co to oznacza dla producentów i konsumentów?
- Poradnik konsumenta: Jak rozszyfrować informacje na etykiecie (cz.2)
- Poradnik konsumenta: Syrop glukozowo-fruktozowy w składzie świadczy o niskiej jakości produktu
- Konsumenci zwracają uwagę na skład produktów spożywczych
- Rząd przyjął projekt ustawy o etykietowaniu sprzętu elektronicznego
- Tylko 30 proc. konsumentów czyta informacje na etykietach
- Ministerstwo rolnictwa chce walczyć z wędlinami z MOM-em
- KE rozważa wprowadzenie w UE opakowań papierosów bez logo producenta
- Nowe regulacje wymuszą stworzenie e-opakowań
- IJHARS kwestionuje blisko 1/4 partii produktów drobiowych
- Rusza kampania, która ma zachęcić klientów do świadomych wyborów
- POHiD i Federacja Konsumentów będą szkolić konsumentów z czytania etykiet
- Jeszcze w tym roku UOKiK rozpocznie kontrole etykiet energetycznych
- Nowe przepisy ws. obowiązków informacyjnych na etykietach
- Postawiono zarzuty za przeklejanie etykiet na przeterminowanych rybach
- Będą zmiany w etykietowaniu produktów rybnych w UE
- Cena najważniejszym kryterium wyboru żywności dla 43 proc. polskich konsumentów