Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Etykiety i naklejki
Spis firm dla branży Etykiety i naklejki
Informacje dla powiatu Kalisz
- Honory dla prezesa J. Bielawskiego
- Otwarcie Kanału Kołaczkowskiego [ZDJĘCIA]
- Kaliszobranie w Szczypiornie
- Nocni biegacze już w Kaliszu
- Żegnamy Doktora
- Decydująca trzecia kwarta
- Czy wolontariat to wariant dla Ciebie?
- Z Kalisza do Batumi
- Badamy się coraz chętniej
- 714 osób ratowało życie
- Aktualne konkursy ofert dla NGO
- 10-lecie "Dziewiątki"
- Zaproszenie na konferencję promującą Program Erasmus+
- Marsz Życia i Nadziei
- Studio nagrań w MDK-u
- Partnerstwa projektowe, czyli jak wspólnie realizować projekt?
- Kalisz mocny w Licealiadzie
- Najmłodsi w ratuszu
- Konkurs dla miłośników teatru
- Gimnazjalny flash mob
Informacje dla branży Etykiety i naklejki
- Carrefour wdraża nowy system etykietowania
- Nadchodzą spore zmiany w etykietowaniu żywności
- Trend clean label wpływa nie tylko na skład produktów, ale także wygląd opakowań
- Etykiety nie będą już wprowadzały w błąd, co to oznacza dla producentów i konsumentów?
- Poradnik konsumenta: Jak rozszyfrować informacje na etykiecie (cz.2)
- Poradnik konsumenta: Syrop glukozowo-fruktozowy w składzie świadczy o niskiej jakości produktu
- Konsumenci zwracają uwagę na skład produktów spożywczych
- Rząd przyjął projekt ustawy o etykietowaniu sprzętu elektronicznego
- Tylko 30 proc. konsumentów czyta informacje na etykietach
- Ministerstwo rolnictwa chce walczyć z wędlinami z MOM-em
- KE rozważa wprowadzenie w UE opakowań papierosów bez logo producenta
- Nowe regulacje wymuszą stworzenie e-opakowań
- IJHARS kwestionuje blisko 1/4 partii produktów drobiowych
- Rusza kampania, która ma zachęcić klientów do świadomych wyborów
- POHiD i Federacja Konsumentów będą szkolić konsumentów z czytania etykiet
- Jeszcze w tym roku UOKiK rozpocznie kontrole etykiet energetycznych
- Nowe przepisy ws. obowiązków informacyjnych na etykietach
- Postawiono zarzuty za przeklejanie etykiet na przeterminowanych rybach
- Będą zmiany w etykietowaniu produktów rybnych w UE
- Cena najważniejszym kryterium wyboru żywności dla 43 proc. polskich konsumentów