Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Etykiety i naklejki
Spis firm dla branży Etykiety i naklejki
Informacje dla powiatu kraśnicki
- Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy Kraśniku : zmiana programu
- Koniec piłkarskiej laby
- Awans pomimo przegranej
- 23. finał WOŚP w Kraśniku
- Dwójka wygrała, apetyty rosną
- Zostaw swój 1% w Kraśniku
- Po parkingu i w parkrunie
- Kręcili dla WOŚP
- Sieć Szerokopasmowa Polski Wschodniej - spotkanie informacyjne
- Dwójka rozgromiła rywala
- Kamil Jastrzębski zwycięzcą Wieczornego Biegu Sylwestrowego
- Lider mocniejszy
- Udane sprinty Małej Fali
- Świąteczne Łapanie Karpia 2014
- PSZOK nieczynny
- Koncert Kolęd
- Sukcesy najmłodszych zapaśników
- Medalowa Fala
- Koncert Kolęd w Szkole Muzycznej
- Udane mecze na zakończenie roku
Informacje dla branży Etykiety i naklejki
- Carrefour wdraża nowy system etykietowania
- Nadchodzą spore zmiany w etykietowaniu żywności
- Trend clean label wpływa nie tylko na skład produktów, ale także wygląd opakowań
- Etykiety nie będą już wprowadzały w błąd, co to oznacza dla producentów i konsumentów?
- Poradnik konsumenta: Jak rozszyfrować informacje na etykiecie (cz.2)
- Poradnik konsumenta: Syrop glukozowo-fruktozowy w składzie świadczy o niskiej jakości produktu
- Konsumenci zwracają uwagę na skład produktów spożywczych
- Rząd przyjął projekt ustawy o etykietowaniu sprzętu elektronicznego
- Tylko 30 proc. konsumentów czyta informacje na etykietach
- Ministerstwo rolnictwa chce walczyć z wędlinami z MOM-em
- KE rozważa wprowadzenie w UE opakowań papierosów bez logo producenta
- Nowe regulacje wymuszą stworzenie e-opakowań
- IJHARS kwestionuje blisko 1/4 partii produktów drobiowych
- Rusza kampania, która ma zachęcić klientów do świadomych wyborów
- POHiD i Federacja Konsumentów będą szkolić konsumentów z czytania etykiet
- Jeszcze w tym roku UOKiK rozpocznie kontrole etykiet energetycznych
- Nowe przepisy ws. obowiązków informacyjnych na etykietach
- Postawiono zarzuty za przeklejanie etykiet na przeterminowanych rybach
- Będą zmiany w etykietowaniu produktów rybnych w UE
- Cena najważniejszym kryterium wyboru żywności dla 43 proc. polskich konsumentów