Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Drób - fermy, hodowla
Spis firm dla branży Drób - fermy, hodowla
Informacje dla powiatu głubczycki
- Informacja
- Ankieta
- „Wsparcie środowiska osób niepełnosprawnych z terenów wiejskich i małomiasteczkowych”
- III Warsztaty partnerstwa lokalnego
- INFORMACJA
- Ogłoszenie
- IV Warsztaty partnerstwa lokalnego
- V Warsztaty partnerstwa lokalnego
- Trener Pracy moja szansa!
- „Tranzytowe miejsca pracy"
- "Wsparcie kompetencji na starcie"
- Nabór wniosków na dotację
- Informacja o możliwości wzięcia udziału w programie "Pytanie na Śniadanie PLUS"
- „Kompetencje zawodowe szansą na dobrą pracę w województwie opolskim”
- IX Edycja Konkursu dla Pracodawców Wrażliwych Społecznie - LODOŁAMACZE 2014
- Badanie potrzeb rozwojowych osób fizycznych planujących założyć działalność gospodarczą
- Środki finansowe z Rezerwy Ministra Pracy i Polityki Społecznej na aktywizację
- KRAJOWY FUNDUSZ SZKOLENIOWY
- Nabór na szkolenie "Brukarz"
- Międzyregionalne Targi Pracy i Edukacji
Informacje dla branży Drób - fermy, hodowla
- Prezes Cedrobu na FRSiH: Na rynku drobiu liczy się cena
- Prezes Farmio: Sytuacja na rynku jaj będzie coraz lepsza (video)
- Prezes Farmio: Teraz budujemy brand. Akwizycje w przyszłości (video)
- Hinduscy producenci drobiu są zaniepokojeni
- Od przyszłego roku Wipasz uruchomi nowe linie produkcyjne
- Przedstawiciel Limeko: Rośnie popyt na drób ekologiczny
- Import nieprzetworzonego mięsa wołowego do Unii Europejskiej spadł
- Jak podskubywać gęsi?
- Prof. Słowiński: Minimalizacja stresu ptaków to lepsza jakość mięsa
- Producenci chcą wspólnie promować polskie mięso za granicą
- Ministerstwo Gospodarki zleca obniżenie cen kurzego mięsa
- Oskarżony o oszustwa przy sprzedaży jajek w proszku
- Rośnie sprzedaż polskiego drobiu na rynki w Afryce i Azji.
- Rosja nie wpuściła do obwodu kaliningradzkiego transportu drobiu z Polski
- Producenci drobiu i pasz przeciw sprzedaży nieoznakowanych jaj
- Drób wciąż zyskuje na popularności
- FAO zna przyszłość rynku drobiu
- Rosjanie wykryli drobnoustroje i salmonellę w polskim mięsie. Będzie kolejne embargo?
- Rosji nie w smak polskie mięso
- Dyrektor KRD: Mięso pakowane jest bezpieczniejsze