Szukaj w portalu
Wybierz miasto dla branży: Certyfikacja i kontrola jakości
Spis firm dla branży Certyfikacja i kontrola jakości
Informacje dla powiatu rybnicki
- ZUS w Rybniku zaprasza na Dzień Otwarty w ZUS dla Osób... ZUS ... - Dziennik Zachodni (subskrypcia)
- Pożar domu w Jankowicach - nowiny.pl
- Wysokie miejsca młodych strażaków - nowiny.pl
- Tygodnik Rybnicki: Halo policja? Jadę za pijanym - nowiny.pl
- GKS Bełchatów o krok od wywalczenia awansu do ekstraklasy - Dziennik Łódzki (subskrypcia)
- Mieszkańcy Czerwionki-Leszczyn śladem dolnośląskich kopalń - rybnik.com.pl
- Atrakcje na weekend w Rybniku. Sprawdź, co będzie się działo? - rybnik.com.pl
- Sukces uczniów ZSB w olimpiadzie budowlanej - rybnik.com.pl
Informacje dla branży Certyfikacja i kontrola jakości
- Coraz bliżej utworzenia jednego organu kontrolującego producentów żywności
- Jeden organ kontrolujący producentów żywności raczej nie powstanie do wyborów
- KE zorganizuje spotkanie Polska-Słowacja ws. kontroli żywności
- Ujednolicenie nadzoru jakości żywności pozytywnie wpłynie na branżę spożywczą
- Dyrektor POHiD: Należy powołać Agencję Bezpieczeństwa Żywności
- Firmy spożywcze mogą przygotować się na kryzysy związane z aferami w branży
- Eksperci: Za kontrolę żywności powinna być odpowiedzialna jedna inspekcja
- Dyrektor PFPŻ: Kontrola żywności jest w Polsce na wysokim poziomie
- Szef weterynarii: W UE powinny powstać jednolite przepisy kontrolne
- KE przyjęła pakiet reform służących lepszej kontroli łańcucha żywnościowego
- KE chce wprowadzić możliwość obligatoryjnych kontroli żywności
- O aferach żywnościowych trzeba szybko informować
- Primum non nocere!
- Nowy system kontroli żywności jak fotoradary?
- Inspekcja Weterynaryjna kontynuuje program Zero tolerancji
- Powołano nowy zespół ds. nadużyć w produkcji żywności
- Rosja wprowadza ścisłą kontrolę mięsa wieprzowego z Polski
- Rosjanie skontrolują polskie zakłady mięsne i mleczarnie
- Wynik rosyjskich kontroli może mieć duże przełożenie na sytuację branży mleczarskiej
- Rosjanie wykryli nieprawidłowości u co drugiego polskiego przetwórcy mięsa i mleka